Κυριακή, Μαϊος 12, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 21:17

Παίκτες της Βέροιας και οι Γιώργος Μπάλλας και Φώτης Πανταζέλος

Δύο ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Βέροια, συνεχίζοντας την ενίσχυση του ρόστερ του, με σκοπό την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μετά τον Αλέξανδρο Ζούρκο, οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Μπάλλα (αριστερά στην φωτο) ο οποίος αγωνιζόταν στον Πιερικό και τον 21χρονο μέσο Φώτη Πανταζέλο (δεξιά στην φωτο) από τον Φωστήρα.

Ο βολιώτης Μπάλλας (γεννημένος στις 7/4/2001) ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε ΝΠΣ Βόλο, Νίκη Βόλου, ΑΕΠ Κοζάνης και τελευταία όπως προαναφέραμε στους "μελανόλευκους" της Κατερίνης. Έχει ύψος 1.82 μέτρα και αγωνίζεται κυρίως στην θέση του αριστερού εξτρέμ.

Ο Πανταζέλος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή τόσο ως αμυντικό, όσο και ως επιθετικό χαφ με δημιουργικές ικανότητες. Το 2014 εγγράφηκε στις ακαδημίες τις ΑΕΚ όπου αγωνίστηκε 1 φορά τη σεζόν 19-20 στο Πρωτάθλημα της Super League 1 στην κατηγορία U-19. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Βόλο όπου την ίδια σεζόν κατέγραψε 20 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ στην ίδια κατηγορία. Ακολούθως «μετακόμισε» στη Γερμανία όπου φόρεσε τη φανέλα της FC Hertha 03 Zehlendorf (σ.σ. αγωνίζεται στην 5η κατηγορία Γερμανίας (NOFV-Oberliga Nord). Πραγματοποίησε 8 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Βερολίνου (Berliner Pokal)’. Επέστεψε στην Ελλάδα για τον Θεσπρωτό στο πρωτάθλημα της SL2 και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Φωστήρα.

Kerkidasport.gr