Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 15:16

Η Βέροια έχασε και από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

 Μια Βέροια με αυτές τις εμφανίσεις δεν μπορεί να νικήσει κανένα αντίπαλο. Ούτε και τους μέχρι τώρα ουρανούς της κατηγορίας, όπως τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης από τον οποίο έχασε στο δημοτικό στάδιο της πόλης με σκορ 1-0.

Ο αγώνας ξεκίνησε μέτρια και από τις δύο ομάδες, αλλά μετά το 10'. Στην συνέχεια η ομάδα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης άρχισε να γίνεται πιο απειλητική και αφού στο 12' έχασε καλή ευκαιρία με τον Αγαθαγγελιδη, πέντε λεπτά αργότερα (17'), πέτυχε γκολ με διαγώνιο σουτ του Κυριακίδη.

Και ενώ οι 200 περίπου φίλαθλοι περίμεναν αντίδραση από τη Βέροια, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα στο 30' είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Κυριακίδη που απέκρουσε ο Καντιμοίρης.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (49') ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης βρέθηκε και πάλι κοντά στο γκολ καθώς σουτ του Τριφηνόπουλου από κοντά, η μπάλα αποκρούστηκε από πόδια αμυντικών.

Η Βέροια βρέθηκε ουσιαστικά για πρώτη φορά κοντά στο γκολ όταν στο 51' γυριστό σουτ του Παπατζίκου από το σημείο του πέναλτι μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Όσο κυλούσε η ώρα η Βέροια βελτίωσε την απόδοση της και στο 65' πολύ δυνατό σουτ του Μεληκιώτη απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας Σακαλίδης.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης η Βέροια προσπάθησε με μακρινές πάσες και "γεμίσματα" να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό και αποτελεσματικό και έχασε δίκαια από έναν αντίπαλο που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο εκτός από μαχητικότητα.