Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 13:23

Σχολή Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA B’

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Κατόπιν σχετικής ειδοποίησης από το αντίστοιχο Τμήμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) ανακοινώνεται η διεξαγωγή Σχολής Προπονητών UEFA B’, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας, με χρόνο διεξαγωγής της Α΄ Φάσης αυτής το χρονικό διάστημα 23-29 Νοεμβρίου 2023.

Ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοινα συμμετάσχουν προπονητές ότι «άνοιξε» η διαδικασία υποβολής αιτημάτων για την ως άνω Σχολή Προπονητών.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), στο παρακάτω link όπου υπάρχουν λεπτομέρειες και οδηγίες, ενώ ενναλακτικά μπορείτε να απευθύνεστε στον Σύνδεσμο προπονητών:

https://www.epo.gr/media/files/EKPAIDEYTIKO_SYMBOYLIO/SXOLES_PROPONITON/UEFA_B.pdf

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών (ακολουθούν) σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (με θέμα: «Όνομα/Επώνυμο, Αίτηση συμμετοχής στη σχολή UEFA Β, ΕΠΣ Ημαθίας») στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι τις 6/11/2023.

Μετά τον τελικό έλεγχο των δικαιολογητικών, θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι προπονητές για την καταβολή του σχετικού παραβόλου.