Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 16:13

"Λάλησε" η Βέροια με την ταπεινωτική ήττα από τον Άρη Πετεινού

Ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες καλές ευκαιρίες έγινε σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας όπου η "Βασίλισσα" του βορρά γνώρισε ταπεινωτική ήττα από τον Άρη Πετεινού με σκορ 3-1. Γενικά η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν καλύτερη της "βασίλισσας" του βορρά και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Βέροια ξεκίνησε μουδιασμένα στην αναμέτρηση, αλλά με την πάροδο του χρόνου κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 22' έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Ντόγο.

Ωστόσο η φιλοξενούμενη ομάδα στέκονταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, περιορίζοντας κάθε επιθετική προσπάθεια της Βέροιας και μάλιστα στο 29' έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Τυριάκη.

Κι όμως η Βέροια στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη εντός αντίπαλης περιοχής ο Λαφαρας με κοντινό πλασέ στο 37'. έδωσε προβάδισμα στη Βέροια γράφοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια είχε καλύτερη αγωνιστική παρουσία, προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή και στο 52' ο Ντόγος έχασε καλή ευκαιρία. Όμως λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν όταν ο Τυριάκης στο 56' με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Η Βέροια μπορούσε να πάρει και πάλι το προβάδισμα στο 60' αλλά ο Τερζής από κοντά κάτι ανάλογο στο 73' για τους φιλοξενούμενους όταν ο Τυριάκης από καλή θέση έκανε κακό πλασέ που κατέληξε άουτ.

Το "χτύπημα" από τον Άρη Πετεινού ήρθε στο 75'' όταν ο Χριστοφορίδης "έσπασε" το τεχνητό οφσάιντ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Γιώργου Καντιμοίρη διαμορφώνοντας το 1-2.

Την χαριστική βολή και την νίκη στην ομάδα της Ξάνθης έδωσε στο 83' ο Αφέντη με πλασέ μετά από αντεπίθεση που βρήκε αδρανή την αμυντική γραμμή της Βέροιας.