Τρίτη, Μαϊος 14, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 22:13

Ευριπίδης Κατσαβός: Αποτελούμε την έσχατη λύση της ομάδας…

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, διαβάστηκε επιστολή του νέου Προέδρου του ΝΠΣ Βέροια Ευριπίδη Κατσαβού ο οποίος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του που τον κράτησαν μακριά από την Ημαθία.

Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

Εγώ ο Ευριπίδης Κατσαβός, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και γονέας αθλητή των τμημάτων υποδομής, αποφάσισα να ηγηθώ ως έσχατη λύση, της προσπάθειας σωτηρίας του συλλόγου, μπαίνοντας μπροστάρης μιας ομάδας που αποτελείται από γονείς και φίλους της ιστορικής βασίλισσας του Βορρά.

Κύριος σκοπός μας είναι η επιβίωση και η διατήρηση του οικοδομήματος που λέγεται Βέροια, καθώς και των τμημάτων υποδομών, με τις πενιχρές μας δυνάμεις αναγκαστικά, με συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού, βασιζόμενοι στους αθλητές των τμημάτων υποδομών.

Δηλώνουμε υπεύθυνα ακόμα μια φορά ότι αποτελούμε την έσχατη λύση της ομάδας, προκειμένου αυτή να συνεχίσει να υπάρχει και να μην σβήσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, και τονίζουμε οτι οποιαδήποτε στιγμή βρεθεί σοβαρός επενδυτής για να αναλάβει τις τύχες της, επί τόπου και χωρίς ενδιάμεσους, θα παραδώσουμε τη διοίκηση της ομάδας. Εγώ προσωπικά, αλλά και η ομάδα μου, ζητούμε από όλους αυτούς που αγαπούν την ομάδα, αλλά και γενικότερα το ποδόσφαιρο του νομού μας, να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να συμπράξουν μαζί μας.