Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 14:54

Επιστρέφει δυναμικά η Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας. Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. ο Χρόνης Δαμιανίδης

Επανεμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας κάνει μετά από χρόνια η «Κίτρινη Θύελλα» Πατρίδας. Μάλιστα το νέο διοικητικό συμβούλιο που εκλέχθηκε έχει μεγάλες προσδοκίες πάντα με την φιλοσοφία να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και με την αγωνιστική νοοτροπία ποδοσφαιριστών, προπονητών και φιλάθλων, να κερδίσει τις καρδιές όλων των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας δεν είναι άγνωστη στην ομάδα της Πατρίδας. Απεναντίας πριν κάποια χρόνια αποτελούσε μια ανταγωνιστική ομάδα, άξια προσοχής απ΄ όλους. Και αυτό προσδοκά η νέα διοίκηση η οποία αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Δαμιανίδης Πολυχρόνης

Αντιπρόεδρος: Σιδηρόπουλος Κων/νος

Γενικός Αρχηγός-Τεχνικός Διευθυντής: Καγκελίδης Νικόλαος

Γενικός Γραμματέας: Κουπίδης Θεόφιλος

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Ορφανίδης Ισαάκ

Ταμίας: Σιδηρόπουλος Ιωάννης

Έφορος Γηπέδου: Πετρίδης Θεόδωρος  

Μέλη: Καλαϊτζίδης Κων/νος, Κρεμλίδης Σάββας, Παπαδόπουλος Κων/νος και Τουσουνίδης Νικόλαος

 

Κλείνει προπονητή

Πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης είναι η εξεύρεση ικανού προπονητή που θα αναλάβει να «χτίσει» μία ομάδα προσδοκιών. Η πρώτη κρούση έγινε στον Σταύρο Κωστογλίδη, αλλά απ΄ ότι φαίνεται ο έμπειρος τεχνικός θα συνεργαστεί με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Έτσι οι δύο επόμενες επιλογές είναι οι παλαιοί ποδοσφαιριστές της Βέροιας Μπάμπης Σαββίδης και Γιώργος Σπυριδωνίδης, με περισσότερες πιθανότητες εκ των δύο, ο προπονητής από τον Άγιο Γεώργιο. Είναι βέβαιο πως τις επόμενες ώρας στο «τραπέζι» θα πέσουν και άλλα ονόματα προπονητών από την Ημαθία.