Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 20:49

Μπορεί η Βέροια να σώσει την κατηγορία, αρκεί να την διεκδικήσει!!!

Η ΒΕΡΟΙΑ εχει πολλές ελπίδες να αγωνιστει και τη νέα περίοδο στην SL2 Νέα τροπή παίρνουν τα πράγματα, σε ότι αφορά την ΒΕΡΟΙΑ και την πιθανή παραμονή της στην SL2 Η Βεροιώτικη ΠΑΕ, την περασμένη εβδομάδα έκανε ένσταση για την επικύρωση της βαθμολογίας της περιόδου 2022-2023, την οποία έκανε το δ.σ. της διοργανώτριας, παρ' ότι την αναβολή της την ζήτησε η "Βασίλισσα", η οποία θα πρέπει πλέον να κάνει προσφυγή στα διαιτητικά δικαστήρια, εντός 4 ημερών, ώστε να διεκδικήσει, με πολλές πιθανότητες την παραμονή της στην κατηγορία.

Και αυτό γιατί, νομικοί κύκλοι των Αθηνών, είναι πεπεισμένοι και έχουν ήδη στείλει τα μηνύματά τους με διάφορους τρόπους σε πρώην και νυν Βεροιώτες παράγοντες, ότι αν η ΠΑΕ το πράξει, τότε θα έχει πολλές ελπίδες να αγωνιστεί και τη νέα περίοδο στην SL2. Και αυτό διότι, αυτή την στγμή υπάρχουν πολλές ενστάσεις, προσφυγές παικτών, τιμωρίες ομάδων, αλλά και η έρευνα της .....για το παράνομο στοίχημα την SL2, στο οποίο εμπλέκονται και πολλές ομάδες με διοικητικούς κα εξωδιοικητικούς παράγοντές τους, έρευνα που που έχει ήδη οδηγήσει σε κάποιες συλλήψεις.

Πλέον, η απόφαση για την προσφυγή η όχι στα διοικητικά δικαστήρια, εναπόκειται στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, αφού η θητεία της προσωρινής έληξε στις 30/6.