Δευτέρα, Μαϊος 13, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 15:41

Λυτρωση στο 93' για τη Βέροια και 1-1 με τον ΠΑΟΚ Β

Με επιθετικές αδυναμίες ή καλύτερα με έλλειψη αποτελεσματικότητα, παρουσιάστηκε σήμερα η Βέροια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague2   με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β. Έτσι έμεινε στο 1-1 απέναντι στα ταλαντούχα και μαχητικά πιτσιρίκια του δικεφάλου με σκορ 1-1 με γκολ του Χατζηστραβού στο 54' και εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μπουόλι στο 93'.

Η Βέροια μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι και δημιούργησε δύο καλές  ευκαιρίες, με τον Μπουκουβάλα στο 1'  και τον Φασίδη στο 7'. Μετά το δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ Β πήρε τα σκήπτρα  και είχε ένα επικίνδυνο σουτ του Χατζηστραβού στο 13'. Η υπεροχή της φιλοξενούμενης ομάδας δεν κράτησε πολύ καθώς η Βέροια έγινε και πάλι επικίνδυνη χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες με τον Μπουόλι στο 32' και στο 37'.

Κόντρα στην κατοχή της γηπεδούχου ομάδας, ο ΠΑΟΚ Β εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης ομάδας στον χώρο του κέντρου και στην αντεπίθεση έχασε καλή ευκαιρία με τον Μπράντονιτς στο 38'.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Η Βέροια έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 46' όταν ο Ορφανίδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ   αλλά  κινήθηκε πλάγια και το σουτ που έκανε έδιωξε αμυντικός του ΠΑΟΚ Β που κάλυψε την εστία.

Όμως οι φιλοξενουμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Μετά από ωραίο συνδυασμό ο Μπράντονιτς μπήκε στην περιοχή της Βέροιας και την κατάλληλη στιγμή "έσπασε" την μπάλα στον επερχόμενο Χατζηστραβό και με σουτ στο 54'  έκανε το 0-1.

Στην συνέχεια η Βέροια  αντέδρασε και έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μπουόλι στα 63'. Από το λεπτό αυτό και μέχρι την λήξη της αναμέτρησης Η Βέροια διατήρησε την υπέροχη,  πίεσε για την ισοφάριση και αφού στο 90' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φασίδη, στο 93' ο μέσο επιθετικός της "Βασίλισσας" κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του από τον Τασιούρα το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπουόλι και1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Πουλικίδης από την Δράμα.

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός (80’ Ισαακίδης), Μπούζας (90’ Ιωάννου), Μπλέτσας (58’ Μπελεβώνης), Ορφανίδης (72’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουόλι, Μπουκουβάλας.

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46’ Γιαξής), Τασιούρας, Κώττας (64’ Μιχαηλίδης), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (72’ Σπυράκος), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (79’ Σπυρίδης), Πανίδης (64’ Γκορντεζιάνι).