Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2025 14:13

Επιμνημόσυνη Δέηση το Σάββατο στη Βεργίνα για την Κυπριακή Τραγωδία

Με τη συμπλήρωση 51 ετών από το Προδοτικό Πραξικόπημα και την Τουρκική εισβολή, διοργανώνονται Πανελλήνιες Εκδηλώσεις Μνήμης και Απόδοσης της οφειλόμενης Τιμής στους ηρωικώς πεσόντες υπέρ της Ελευθερίας.

Ο Δήμος Βέροιας συμμετέχει στις εκδηλώσεις και διοργανώνει Επιμνημόσυνη Δέηση το Σάββατο 5 Ιουλίου 2025 και ώρα 19:00, στο «Άλσος Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας» στην Βεργίνα. Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελληνική Δημοκρατία, κ. Σταύρος Αυγουστίδης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Σάββατο 5 Ιουλίου 2025:

ώρα 18:50 μ.μ.: Πέρας προσέλευσης προσκεκλημένων στο χώρο του «Άλσους Αγνοουμένων  της Κυπριακής Τραγωδίας» στην Δ.Κ. Βεργίνας.

ώρα 18:55 μ.μ.: Πέρας προσέλευσης επισήμων στο χώρο του «Άλσους Αγνοουμένων  της Κυπριακής Τραγωδίας» στην Δ.Κ. Βεργίνας.

ώρα  19:00 μ.μ.: Έναρξη Εκδήλωσης:

Επιμνημόσυνη Δέηση

  • Χαιρετισμοί Επισήμων
  • Ομιλία από τον Εκπρόσωπο της Κυπριακής Δημοκρατίας - κ. Δαμιανό Μιχάλη, Υπουργό Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας
  • Κατάθεση στεφάνων από τους:
  • Εκπρόσωπο Βουλής των Ελλήνων
  • Εκπρόσωπο Κυπριακής Δημοκρατίας
 
  • Στρατηγό - Διοικητή 1ης Μεραρχίας Πεζικού
 
  • Δήμαρχο Βέροιας
  • Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας
  • Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας
  • Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Ημαθίας
  • Διοικητή Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελλ. Αστυνομίας Β.  Ελλάδος
  • Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας
  • Προέδρους Παραρτημάτων Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών
  • Προέδρους Αναπηρικών & Εφεδροπολεμικών Οργανώσεων
  • Εκπροσώπους Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης
  • Οργανώσεις, Συλλόγους, Σωματεία & λοιπούς φορείς
  • Σιγή ενός λεπτού  - Εθνικός Ύμνος
  • Πέρας εκδήλωσης

Την εκδήλωση θα τιμήσουν ο Υπουργός Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δαμιανός Μιχάλης, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Σταύρος Αυγουστίδης, ο Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Πολυκάρπου Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βορειοελλαδιτών Πολεμιστών ΕΛΔΥΚ 1974 κ. Στάικος Αθανάσιος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.) κ. Σταματάρης Κωνσταντίνος και η Πρόεδρος του Σωματείου Κυπρίων Ν. Ημαθίας «Ο Ευαγόρας» κα. Ψαρά Ελένη.

 

Τελετάρχης: Ανδρέας Πανετσίδης  

Δηλώσεις κατάθεσης στεφάνων μέχρι την Πέμπτη 03-07-2025 στο τηλ. 2331350505 και 2331350555

 

Copyright © 2023 - 24oresimathia.gr | All rights reserved | Development by LEONweb