goggle ads

A+ A A-

Τάκης Χριστοφορίδης: Άλλοι παίζουνε με πολυβόλα και εμείς με τόξα!

Απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδαςείναι ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Τάκης Χριστοφορίδης. Μετά την σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Volleyleague που έγινε στο Μακροχώρι και ανέδειξε εύκολα νικητές τους Πειραιώτες με 3-0 σετ, δήλωσε:

Τάκης Χριστοφορίδης (Προπονητής Φίλιππου Βέροιας): Θα πω μόνο μια κουβέντα! Άλλοι παίζουνε με πολυβόλα και εμείς με τόξα! Τίποτ’ άλλο… Ελπίζω η διοίκηση να κάνει ό,τι πρέπει για να είμαστε την άλλη φορά πλήρης. Και δεν είναι μόνο ο πρόεδρος, γιατί αυτή καραμέλα, πρέπει να σταματήσει. Όλοι έχουνε μερίδιο ευθύνης! Καμιά φορά το ψάρι δεν βρωμάει απ΄ το κεφάλι, βρωμάει απ’ την ουρά! Αυτό κρατήστε το να το θυμάστε… Παίξαμε έτσι όπως παίξαμε, εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, αν και έχω παράπονο από έναν αθλητή, που δεν έπαιξε αυτό που έπρεπε, αλλά τον δικαιολογώ γιατί έχει μάθει να είναι η ομάδα πλήρης.

Αναφερόμενος στις νέες προσθήκες που έγιναν στην ομάδα του, αλλά σήμερα δεν είχε κανέναν εξ αυτών στη διάθεσή του ο κ. Χριστοφορίδης τόνισε: «Όταν έχω όλους τους αθλητές, έχω πολύ εμπιστοσύνη στους ίδιους, αλλά και στον εαυτό μου. Δουλεύουμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, αλλά δεν γίνεται να δουλεύουμε με πασαδόρο τον Αλέξανδρο (σ.σ. Γραμμενούδη)… Κι αυτό που έκανε ο Φοίβος (σ.σ Κουπατσιάρης) για μένα είναι υπέρβαση! Το τι θα κάνω εγώ από εδώ και πέρα είναι δική μου δουλειά. Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι άλλοι για να είναι όλα τα παιδιά εδώ! Έγινε μία προσπάθεια από τον πρόεδρο, έφερε 3 Ιρανούς, εκ των οποίων θα παίζει ο ένας, δουλεύουμε πάρα πολύ καλά όλοι και σας υπόσχομαι πως στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν θα είναι η ομάδα που είδατε σήμερα. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο της Βέροιας, γιατι θέλανε να δούνε κάτι καλύτερο, αλλά, παρά τις αλχημείες που έκανα, δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Έχω όμως κι ένα παράπονο από τον κόσμο της Βέροιας. Είναι δυνατόν να παίζει ο Ολυμπιακός και να μην είναι γεμάτο το γήπεδο. Πρέπει να έρθουνε να αγκαλιάσουν την ομάδα…»
 

Γιώργος Μιχελάκης (Λίμπερο Φίλιππου Βέροιας): «Ήταν το πρώτο ματς χρονιάς, είχαμε αποχωρήσεις μέσα στις γιορτές και την αποχώρηση του Γιάννη (σ.σ Ρουμελιωτάκη την Τετάρτη. Παρουσιαστήκαμε με ομάδα έκτακτης ανάγκης, δεν είχαμε τον πασαδόρο που κάναμε προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, προσπαθήσαμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση, δεν ξεκινήσαμε καλά, προσπαθήσαμε στην πορεία να βελτιωθούμε και απολαύσαμε το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν συγκρίνεται με εμάς, εμείς θα παλέψουμε στη συνέχεια, αφού το ματς που μας «καίει» είναι αυτό με τον ΟΦΗ.»
 

Κώστας Προύσαλης (Πασαδόρος Ολυμπιακού): «Είναι πρωτόγνωρο για μένα, γιατί ποτέ δεν έχω ξαναφύγει μεσούσης της χρονιάς… Πήγα στον Ολυμπιακό, άλλη ομάδα, άλλοι στόχοι, στην αρχή ήμουν λίγο μουδιασμένος, γιατί ξέρω και το γήπεδο και τα παιδιά που ήταν απέναντι. Ωραία συναισθήματα βέβαια, αλλά τώρα είμαι αφοσιωμένος στη νέα μου ομάδα και θα κάνω το παν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το σημερινό ματς το είδαμε σαν χαλάρωμα, γιατί η προπόνησή μας είναι 10 φορές πιο δυνατή! Μετά λύπης μου το λέω αυτό, γιατί εύχομαι στο Φίλιππο, που σήμερα είχε απουσίες, να βρει το δρόμο του και μέσα από την καρδιά μου, να παραμείνει στη Volleyleague».

Τελευταία τροποποίηση στις

Copyright © 2013 24oresnews.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Ανάπτυξη & υποστήριξη ιστοσελίδας: LEONweb