A+ A A-

Μια μαγική βραδιά με τον Χρήστο Νικολόπουλο στη Βέροια

Μια μαγική βραδιά έζησαν όσοι παρεβρέθηκαν στην μουσική παράσταση με τον Χρήστο Νικολόπουλο που πραγματοποιήθηκε στον Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας την Κυριακή 12 Μαϊου 2019.

Στο Μουσικό αφιέρωμα, για το δικό μας Χρήστο Νικολόπουλο, συμμετείχαν ο Στέλιος Διονυσίου και η Ζωή Παπαδοπούλου και σκοπό είχε την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου Βέροιας.

Την Ενορχήστρωση των τραγουδιών και την Δ/νση της Ορχήστρας Χορωδίας ανέλαβε ο Μαέστρος Πέτρος Ρίστας.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά, οι δύο ώρες της μουσικής βραδιάς αποδείχθηκαν πολύ λίγες για να καλύψουν έστω και ένα μικρό μέρος ,από τις πολλές και πολύ μεγάλες επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου, που εχτές το βράδυ, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, παραμένοντας ταπεινός, προσγειωμένος και κυρίως Άνθρωπος, μάγεψε το κοινό με την δεξιοτεχνία του, το ταλέντο του και την σεμνότητά του.

Την Μουσική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και Επίτιμος Πρόεδρος του Γηροκομείου Βέροιας κ.κ.Παντελεήμων, που με την Πρόεδρο του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας κ.Ευδοξία Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου και την Πρόεδρο του γυναικείου Μουσικού Συνόλου "Μονόγραμμα" κ. Αλεξάνδρα Ανανιάδου-Βαφείδου προλόγισαν την μουσική εκδήλωση.

Επίσης παραβρέθηκαν η σύζυγος του Χρήστου Νικολόπουλου, κ. Αναστασία Νικολόπουλου, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη κ.Τσούντας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας κ. Νίκη Καρατζούλα, Πρόεδροι και Μέλη τοπικών οργανώσεων και φορέων της πόλης μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας, αισθάνεται βαθύτατα την υποχρέωση, να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συντέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία στον Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας η Μουσική βραδιά  και ειδικότερα ευχαριστεί:

-Τον Μεγάλο Μουσικοσυνθέτη κ.Χρήστο Νικολόπουλο και τους τραγουδιστές κ.Στέλιο Διονυσίου και κ.Ζωή Παπαδοπούλου για την καταπληκτική ερμηνία  των τραγουδιών που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

-Τους χορηγούς Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας.

-Τον Μαέστρο κ.Πέτρο Ρίστα για την  Ενορχήστρωση - Δ/νση Ορχήστρας, που με την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του , παρείχε τις υπηρεσίες του  αφιλοκερδώς υπέρ του Γηροκομείου Βέροιας.

-Τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη, για την δωρεάν παραχώρηση του Χώρου Τεχνών για την πραγματοποίηση της Μουσικής Εκδήλωσης.  

-Την Χορωδία του Οργανικού Φωνητικού Συνόλου Μονόγραμμα και την πρόεδρο του γυναικείου Μουσικού συνόλου "Μονόγραμμα"  κ.Αλεξάνδρα Ανανιάδου-Βαφείδου (Αφήγηση-Επιμέλεια Κειμένων).

-Την πολυμελή ορχήστρα: πιάνο κ.Αντώνης Σαρακατσιάνος, κ.Φλάουτο Σίσσυ Γεωργοπούλου, Ακορντεόν κ.Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κιθάρα κ.Χρήστος Σαρκατζής, Βιολί κ.Γιάννης Στέφανος Βλάχος, Κοντραμπάσο κ.Δάνης Κουμαρτζής , Κρουστά κ.Κώστας Ρίζος και Σολίστας κ.Χρήστος Νικολόπουλος.

-Τον χορηγό επικοινωνίας κ.Γεράσιμο Καλλιγά SUPER COURSE - ΛΕΞΙΣ.

-Τον κ.Καλλίστρατο Γρηγοριάδη.

-Τον κ.Γιάννη Κετίκογλου, Επιγραφοποιία ART BRASIL.

-Τους κ.κ.Αθανάσιο και Δημήτρη Ντόβα , για την βιντεοκάλυψη της μουσικής παράστασης.

-Τον κ.Κώστα Καρολίδη VERIA NET, για την βιντεοκάλυψη της μουσικής παράστασης.

-Τον τοπικό τύπο ΛΑΟ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ καθώς και τον ηλεκτρονικό τύπο και όλες τις Ηλεκτρονικές Εφημερίδες, για τις συνεχείς αφιερώσεις για το Γηροκομείο Βέροιας καθώς επίσης  και πλήθος συνδρομητών  και φίλων  του Γηροκομείου Βέροιας που με την παρουσία τους συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ.του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας

Η  Πρόεδρος

Ευδοξία Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου

Copyright © 2013 24oresnews.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Ανάπτυξη & υποστήριξη ιστοσελίδας: LEONweb