A+ A A-

Σε συγκέντρωση γυναικών μίλησε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ρεστοράν «Παπαγάλος» και διοργανώθηκε από την επιτροπή γυναικών του Συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών», ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα σημαντική ομιλία.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης μίλησε «από καρδιάς» κι έστειλε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Είπε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του:

"Αγαπητές φίλες...

Σας ευχαριστώ απο τα βαθη της καρδιάς μου, για την ανταπόκρισή σας. Σας κάλεσα σήμερα, για να πούμε μερικές κουβέντες από καρδιάς. Δεν είμαστε εδώ σήμερα, για να πούμε τα χιλιοειπωμένα και τα συνθήματα και να κάνουμε κορώνες για τη μάνα, για τη σύζυγο, για την κόρη και όλα αυτά που ακούγονται σε κάθε προεκλογική περίοδο. Είμαστε εδώ σήμερα για να, συζητήσουμε μερικά βασικά πράγματα και κυρίως για να ζητήσω τη βοήθειά σας για τις εκλογές.

Αγαπητές φίλες, έχουμε μπει στη τελική ευθεία. Αυτές οι ημέρες, αυτές οι ώρες είναι κρίσιμες. Τώρα διαμορφώνεται η απόφαση πολλών, για το τι θα ψηφίσουν στις εκλογές. Τώρα είναι που πρέπει να διαδώσουμε το μήνυμά μας, το πρόγραμμά μας, διότι έχει αποδειχθεί ότι υπερέχουμε και μπορούμε πραγματικά, να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο Βέροιας και στη ζωή των ανθρώπων του.

Αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ, νιώθω την οργή, τη δυσαρέσκεια, τις επιφυλάξεις, την αποστασιοποίηση, την αναποφασιστικότητα, που ενδεχομένως να νιώθετε πολλές από εσάς, λόγω της οικονομικής συγκυρίας, λόγω της ανεργίας, λόγω όλων αυτών των προβλημάτων που ζεί καθημερινά το ελληνικό σπίτι, λόγω της κρίσης.

Όμως παρά την απαισιοδοξία, παρά την πίκρα, παρά την γκρίνια, δεν γίνεται να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Ειδικά για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, για τον Δήμο της Βέροιας και ειδικά όταν υπάρχει έναν συνδυασμός, σαν τον δικό μας, τη Δύναμη Πολιτών, που έχει σχέδιο, μπορεί να δώσει προοτπική και κυρίως έχει μαζί του ανθρώπους ικανούς, για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα, και να κάνουν το Δημαρχείο της Βέροιας, Δημαρχείο των πολιτών και όχι των πελατών.

Επιτρέψτε μου να σας πω, ότι είμαι πολύ υπερήφανος, για όλους αυτούς τους ανθρώπους, γυναίκες και άνδρες, που αποτελούν τον συνδυασμό μας. Είμαστε μια ικανή και δυνατή ομάδα, που μπορεί να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει.

Είμαστε μια ενωμένη ομάδα, που αποτελείται από ανθρώπους διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων, αλλά μας ενώνει η αγάπη μας και η αγωνία μας, για τον Δήμο Βέροιας.

 

 

Αγαπητές φίλες

Διαβάζω κι εγώ τις ημέρες αυτές, πόσο πολύ ενοχλούνται κάποιοι, επειδή ικανοί άνθρωποι από διαφορετικό κομματικό χώρο, σε σχέση με τον δικό μου, υποψήφιοι με άλλο συνδυασμό στις προηγούμενες ελογές, έσπασαν τις διαχωριστικές γραμμές και τόλμησαν αυτό που στο μέλλον θα κάνουν όλοένα και περισσότεροι. Και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν και άλλοι να τους μιμιθούν στο μέλλον, διότι στην Αυτοδιοίκηση δεν χωράνε τα κόμματα.

Τι έκαναν όμως αυτοί οι υποψήφιοί μας. Έκριναν ότι μαζί μπορούμε να εκφράσουμε τις ιδέες τους και τη δυναμική τους για τον Δήμο Βέροιας και ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί μας. Ισότιμα, ξεκάθαρα, ίσοι απέναντι σε ίσους. Βρήκαμε ότι μας ενώνουν πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν, για τον Δήμο, για τον κόσμο που εκπροσωπούμε όλοι μαζί.

Που το κακό, που το παράξενο, όταν μάλιστα μιλάμε για Δημοτικές εκλογές.

Φαίνεται όμως ότι στη Βέροια, αυξήθηκαν οι υποκριτές.

Διότι και σε άλλους συνδυασμούς, υπάρχουν υποψήφιοι που ανήκουν σε διαφορετικό κομματικό χώρο, από τον επικεφαλής.

Εκείνοι όμως είναι σωστοί και καλοί, ενώ οι δικοί μας τους ενοχλούν.

Έ όχι, δεν μπορούμε να κρίνουμε τις επιλογές, με δύο μέτρα και δύο σταθμά και δεν μπορούν μερικοί να γυρνούν τα πράγματα, μόνο στην πλευρά που τους συμφέρει.

Να τελειώνουμε λοιπόν και μ΄αυτό το παραμύθι κι αυτό είναι το πρωτο μήνυμα που θέλω να στείλω σήμερα.

Θέλω επίσης να επισημάνω και κάτι ακόμη. Η πρόσφατη ανακήρυξη των συνδυασμών, από την αρμόδια αρχή, δεν συμπεριέλαβε τον συνδυασμό του Χρήστου Σκουμπόπουλου. Δεν κρίνω τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όμως εμείς θέλουμε οι εκλογές να διεξαχθούν μαζί με τον συνδυασμό του Χρήστου Σκουμπόπουλου. Να πάρουν μέρος κι αυτοί και το επόμενο βήμα όλων μας, να κριθεί από τις εκλογές και από τον ίδιο τον λαό.

Δεν συνηθίζω να κρίνω αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Μπορώ να σας πω όμως, χωρίς περιστροφές, ότι εφ΄όσον ο Χρήστος Σκουμπόπουλος και όσοι τον στελεχώνουν και τον υποστηρίζουν, αποφάσισαν να συμμετέχουν στις εκλογές για τον Δήμο Βέροιας, εγώ τους θέλω να συμμετέχουν στις εκλογές. Να πάρουν μέρος. Αυτή είναι η άποψή μας. Ο συνδυασμός του Χρήστου Σκουμπόπουλου, να πάρει μέρος στις εκλογές.

Και το λέω αυτό, για έναν μόνο λόγο. Σε αυτή την προσπάθεια για τον Δήμο Βέροιας, χρειάζονται όλοι και δεν περισεύει κανένας. Όλοι είναι χρήσιμοι, με όλους υπάρχουν σημεία που μας ενώνουν και αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να ψάχνουμε στις μεταξύ μας σχέσεις.

Να ψάχνουμε και να βρίσκουμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Και να υποστηρίζουμε τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων, διότι το ξανατονίζω, δεν περισεύει κανένας. 

Αγαπητές φίλες.

Όλες σας, μπορείτε να δώσετε σημαντική βοήθεια, για τη νίκη του συνδυασμού μας.

Το υποστηρίζω με πλήρη ειλικρίνια και είμαι ιδιαίτερα περήφανος για το γυναικείο δυναμικό που πλαισιώνει τον συνδυασμό μας, ως υποψήφιες. Γυναίκες νέες, με ενθουσιασμό αλλά και γυναίκες που με την κοινωνική και επαγγελματική εμπειρία και προσφορά τους, ξεχωρίζουν και διακρίνονται.

Υποψήφιες αλλά και συνεργάτιδες που πέρα από τις ικανότητές τους, συνεισφέρουν στον συνδυασμό μας με ξεχωριστά στοιχεία όπως η ανθρωπιά, η ευαισθησία και το κοινωνικό ενδιαφέρον.

Μαζί με τις υποψήφιες, μαζί με όλες εσάς, τις γυναίκες του Δήμου Βέροιας, με Με την ενεργό συμμετοχή όλων σας, στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του Δήμου Βέροιας, θα βρούμε τις ολοκληρωμένες και βιώσιμες λύσεις που χρειάζονται για τον τόπο μας.

Και θέλω να τονίσω κάτι ακόμη. Η συμμετοχή σας στην Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί είναι θέμα ποσοτικό.

Η συμμετοχή σας στον αγώνα και στη δουλειά που μας περιμένει αναλαμβάνοντας τη Δημοτική Αρχή, είναι θέμα ουσίας, αποτελέσματος και δυναμικής. Για θέματα πολιτικά, κοινωνικά, για θέματα περιβάλλοντος. Για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ελευθερίας, ισότητας και πραγματικής Δημοκρατίας.

Με τις σκέψεις αυτές, σας καλώ σήμερα να δώσετε τον μεγάλο αγώνα, που ως γυναίκες ξέρετε να δίνετε. Να δώσετε τη δική σας μάχη για τον συνδυασμό μας και να ξέρετε ότι στον αγώνα σας αυτό, στηρίζουμε πολλά.

Σας ευχαριστώ όλες. Καλή επιτυχία".

Τελευταία τροποποίηση στις

Copyright © 2013 24oresnews.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος - Ανάπτυξη & υποστήριξη ιστοσελίδας: LEONweb